Bota al contingut principal

El síndic de Compromís, Fran Ferri, ha qualificat hui la imminent recuperació per a la gestió pública de l’Hospital i l’Àrea de Salut de la Ribera per part de la Generalitat, com “una fita històrica del nostre autogovern que ens plena d’orgull”.

Segons Ferri “la recuperació per a allò públic de la sanitat privatitzada pel PP era un dels objectius principals del pacte del Botànic, que començarà a ser efectiu el pròxim 1 d’abril, però que continuarà amb la resta dels hospitals que el govern popular va privatitzar per a què alguns feren negoci a costa de la salut dels valencians i valencianes”.

“El Consell va aprovar ahir un decret per garantir la continuïtat del personal i la continuïtat i ampliació de la cartera de serveis perquè l’1 d’abril, quan acabe el contracte de la concessió de l’Hospital d’Alzira, la recuperació de la gestió es realitze amb tota normalitat, malgrat la falta de col·laboració de l’empresa concessionària”.

Per a Ferri “el govern del Botànic està fent el que la ciutadania reclama majoritàriament, que la sanitat pública siga de gestió pública. La sanitat és un dret i no un negoci i en conseqüència està actuant este govern amb fermesa, liderant una alternativa a l’ona neoliberal que imposa la privatització dels servicis públics en altres territoris de l’estat i a Europa”.