Bota al contingut principal

La diputada i portaveu de Compromís a la Comissió de Sanitat i Consum en les Corts Valencianes, Isaura Navarro, ha afirmat que “hui és un dia històric i de celebració perquè recuperem la sanitat per a la ciutadania, per a l’interès general, a la comarca de la Ribera. La sanitat de la Ribera deixa de ser un negoci. Eixe era el nostre compromís, ho teníem al programa electoral i l’hem complit. En Compromís estem molt satisfets”.

En este sentit, la diputada Navarro també ha afegit que “encara estarem més satisfets quan passe el mateix amb Marina Salut, que deixe de ser un negoci i que retorne la gestió a mans de l’administració pública, de l’interès general, i d’eixa manera poder donar compliment a tots els compromisos que continuen pendents”.

“Volem una qualitat assistencial que només és possible quan s’elimina de l’equació el benefici empresarial. Eixa qualitat assistencial es dóna des de la sanitat pública. I per això volem que ara Marina Salut també siga pública”, ha conclòs Isaura Navarro.