Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís en Les Corts, Mònica Àlvaro, ha contestat a les valoracions realitzades hui per la portaveu del PP Maria José Català sobre les adjudicacions de les residències de la tercera edat.

Per a Àlvaro “es tracta d’unes crítiques inacceptables que venen del partit que va imposar un model de residències declarat il·legal per la justícia perquè estava fet a mida perquè els amiguets del PP feren negoci a costa de la Generalitat i dels usuaris”.

“Ara la conselleria que dirigeix Mónica Oltra està arreglant l’empastre que va deixar el PP impulsant un nou model de residències amb nombroses millores on el centre són per fi les persones i no els beneficis de les adjudicatàries”.

Segons explica la parlamentària de Compromís “fruit d’este canvi de model residencial del govern del Botànic s’han passat de 9 empreses adjudicatàries de l’època del PP a les 29 de l’actual. Unes empreses que ara s’han hagut d’adaptar i complir amb els nous requisits establerts per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per què la qualitat assistencial dels residents siga allò prioritari en el model residencial”.