Bota al contingut principal

El grup parlamentari Compromís ha registrat una petició de compareixença del diputat del PP, Vicente Betoret, en la Comissió del parlament valencià que investiga les irregularitats en l’empresa pública CIEGSA comeses davall la gestió del PP.

Segons explica la diputada Belen Bachero, “hem demanat esta compareixença després de conèixer la declaració de l’ex gerent d’Imelsa, Marcos Benavent, en què ha assegurat que Betoret va ser un dels receptor dels sobres de diners procedents de la trama corrupta que saquejà CIEGSA”.

“Betoret ha de comparèixer en esta comissió en què es depuren les responsabilitats polítiques d’este cas de corrupció que afectà directament a l’educació dels nostres xiquets i xiquetes, que ja es troba en la seua recta final. Volem que el diputat del PP explique la seua relació amb Benavent, Caturla i Rus i quin era el seu paper en este entramat”.

Per a Bachero “ja fora de la comissió de CIEGSA, Betoret també hauria de donar explicacions públiques sobre els seus viatges a Azerbaidjan amb el senador del PP, Pedro Agramunt, uns viatges que estan sent investigats pel Consell d’Europa per formar part d’una trama de suborns i corrupció. A Betoret se li està acumulant un currículum vergonyós, del qual també ens agradaria saber què opina la síndica popular a Les Corts, Isabel Bonig”.