Bota al contingut principal

El diputat de Compromís, Josep Nadal, ha mostrat la indignació de la seua formació davant la nova campanya d’atacs al professorat valencià que acaba de fer pública el Partit Popular. Per a Nadal “instigar als pares i mares a realitzar denúncies sobre els docents dels seus fills és una barbaritat inacceptable.

“Este enèsim atac del PP a l’honorabilitat i professionalitat dels nostres docents evidencia la catadura moral dels dirigents populars, que davant els innegables avanços que el govern del Botànic està duent a terme en el nostre sistema educatiu no han trobat altra estratègia que tractar de sembrar l’odi en les aules”, ha assenyalat Nadal.

Des de Compromís es dubta de la legalitat d’esta “injusta i insuportable persecució que pretén estendre el PP als centres educatius. Estes evidents incitacions a l’odi que fomenten des del PP no han de tindre cabuda en un estat de dret”.

Contra tot açò volem posar en valor la importància del paper social dels mestres i la seua gran tasca docent, reclamem així mateix respecte a la llibertat d’ensenyament i la dignificació del professorat”, ha conclòs Nadal.