Bota al contingut principal

La diputada i portaveu de Compromís a la Comissió d’Indústria i Comerç, Turisme i Noves Tecnologies a les Corts Valencianes, Teresa Garcia, ha afirmat que “després de trobar-nos amb certes ambigüitats per part del grup parlamentari socialista, en quant a l’esmena sobre el control municipal dels apartaments turístics, felicitem a la regidora de Turisme de València, Sandra Gómez, per haver aconseguit la rectificació del seu grup a les Corts que, segons sembla per les seues afirmacions públiques, votarà a favor de l’esmena de Compromís que no volgueren firmar en la fase de negociacions. Ara amb aquest canvi en el seu posicionament es podrà dur endavant la mesura reguladora per a estos allotjaments turístics”.

Segons Garcia, “agraïm el canvi de rumb d’altres forces polítiques i els seus representants, que estan assolint un posicionament més clar al respecte d’eixa necessària regulació, abandonant les posicions més ambigües. Al final el que es pretén és que un barri o una ciutat evite problemes de convivència relacionats amb el turisme i que, tant el visitant com qui viu a un barri determinat, les persones es puguen sentir com membres d’eixe barri o d’eixa ciutat. Per tant, és necessari tindre en compte que certes normes i certa regulació han d’existir i s’han de contemplar en la Llei de Turisme”.

“Precisament esta esmena junt amb la resta d’esmenes a la Llei de Turisme, que varen ser presentades en el termini fixat per les Corts, acabat el 28 de febrer, passaran la propera setmana per Comissió dins del seu tràmit parlamentari habitual, per tal de dur la Llei a la seua aprovació definitiva al ple del parlament valencià”, ha conclòs la diputada Teresa Garcia.