Bota al contingut principal

El síndic del grup parlamentari Compromís en les Corts, Fran Ferri, ha qualificat de “lamentable la competició de la dreta de PP i Ciudadanos per a veure qui insulta més als valencians i valencianes, tal i com hem pogut comprovar este cap de setmana amb el trist episodi de la Secretària d’Estat de Comunicació davant els pensionistes alacantins, la falta de compromisos de Rajoy o les desafortunades declaracions de Toni Cantó”.

Segons Ferri, “la visita de Rajoy a Alacant, la província més discriminada en els Pressupostos Generals de l’Estat, es pot resumir en zero compromisos d’inversions; total irrellevància del PP valencià que ni tan sols és capaç que el President del Govern s’enrecorde del nom del seu alcalde; i una nova mostra de prepotència del Govern amb l’exabrupte de la Secretària d’Estat de Comunicació, Carmen Ramírez Castro, contra els pensionistes alacantins. Una responsable política que no pot continuar en el govern de PP i Cs ni un dia més”.

“Davant este govern, l’únic que fa el portaveu de Ciudadanos, Toni Cantó, és atacar a Compromís en lloc d’exigir a Rajoy, el seu soci de govern, que respecte als valencians i valencianes. Insulta a la intel·ligència de la ciutadania quan Ciudadanos és co-responsable dels pitjors Pressupostos de les últimes dècades. Cantó i Ciudadanos només són útils per al PP, ja que arreu d’Espanya, quan tenen la més mínima oportunitat, pacten el govern amb el partit més corrupte d’Europa”.

Per a Ferri, “seria desitjable que la dreta valenciana començara a pensar en oferir propostes en positiu i en reclamar un finançament just per a la nostra terra, en lloc d’insultar i intentar dividir als valencians i valencianes. La societat valenciana pot estar tranquil·la que davant esta dreta, el Govern del Botànic continua acabant amb el copagament, impulsant les ajudes a la dependència, i millorant l’educació. És molt trist que PP i Ciudadanos no tinguen cap projecte que oferir al nostre territori”.