Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha assenyalat hui que les novetats sobre la investigació del cas de corrupció sobre la gestió de Fórmula 1 a València “demostren el modus operandi del PP en el govern valencià”.

Segons Ferri “el que ens anava a eixir gratis finalment ens ha costat més de 300 milions que encara que estem pagant tots els valencians. Diners que havien d’anar a educació i sanitat, però que el govern de Camps, Fabra i Bonig, va dedicar al negoci dels seus amiguets”.

“Ara hem conegut que la pròpia assessora de Camps admetia estar envoltada per gentola que només volia viure a costa dels diners dels valencians. Una nova demostració de l’orgia de saqueig i mangarrufes que era el govern del PP”.

“Com sempre hem assegurat -ha afegit el portaveu parlamentari de Compromís-l’ex President Francisco Camps va ser el màxim responsable del saqueig de la Fórmula 1 i en eixe sentit apunta la investigació. Des de Compromís vàrem denunciar en el seu dia la gestió de la F1 davant el Tribunal de Cuentas, el nostre objectiu és que els responsables d’este cas de corrupció tornen els diners i que mai més el PP tinga la clau de la caixa”.