Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís a les Corts, Juan Ponce, ha lamentat que tant el PP com Ciutadans es conformen amb la promesa del govern central d’invertir 60 milions en el transport metropolità de València en tres anys o l’esmena per aconseguir 10 milions “quan la aportació estatal que ens correspon són 38 milions d’euros anuals”.

Per a Ponce “és un greuge que no té cap justificació racional que l’àrea metropolitana de València no reba cap partida dels PGE mentre que les de Barcelona, ​​Madrid i Canàries sí que reben fons. I davant d’esta situació no caben ni promeses que se les emporta el vent ni pedaços, l’únic que cal és una rectificació en forma d’aprovació d’esmenes que ens concedisca a l’àrea metropolitana de València estos 38 milions d’euros que són de justícia”.

“És inacceptable que els diputats valencians de PP i Ciutadans no s’hagen rebel·lat contra estos pressupostos de l’estat que ens tornen a marginar. El clam en la reivindicació d’un tracte just per part de la societat valenciana els ha posat nerviosos però només han aconseguit promeses i pedaços, no el que els valencians necessitem, inversions reals i justes”, ha conclòs el parlamentari de Compromís.