Bota al contingut principal

Compromís, com ha reiterat en múltiples ocasions, sempre va a estar del costat de la decència institucional i donarà suport a qualsevol moció de censura que es presente en el Congrés per a desallotjar a l’únic partit polític condemnat en democràcia.

La sentència de corrupció del Partit Popular és molt contundent i les formacions polítiques hem d’actuar amb fermesa. El primer és fer fora Rajoy i al seu partit de la Moncloa i després proposar un Govern net i honrat. Compromís exigeix responsabilitat en la negociació als diferents grups polítics i el PSOE a l’hora de formar un Govern de canvi per a l’Estat.

El problema no ha d’estar en qui dóna suport a la moció de censura, el problema és que fins que l’oposició es posi d’acord un partit polític corrupte té el control del Butlletí Oficial de l’Estat.

Després de les eleccions del 20 de desembre de 2015 Compromís va negociar, fins a l’últim minut, per allunyar al Partit Popular del Govern presentat un acord de legislatura de mínims, l’Acord del Prat. Hui més que mai entenem que aquell acord era necessari i que Rajoy i el seu equip no havien d’haver estat en el poder durant aquests dos anys.