Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en les Corts, Fran Ferri, davant l’inici de les emissions de la televisió d’À Punt, ha manifestat este matí que “hui els valencians fem molt més que recuperar el nostre dret a ser informats en valencià. Hui guanyem una televisió independent, que reflectirà el pluralisme de la societat i que oferirà una programació d’alta qualitat en la nostra llengua”.

Segons Ferri, “la tele naix després d’un ampli suport parlamentari a la seua llei. Cap vot en contra per a aprovar la llei més avançada de l’Estat, on es garanteix la seua independència amb una governança innovadora. Ens hem volgut allunyar del model de mitjans públics que tristament hem experimentat a Espanya en les últimes dècades, i hem intentat impulsar un model més europeu, on la confiança en els i les professionals és fonamental”.

“Gràcies al treball dels i les professionals de la corporació i de milers de persones que estan treballant al sector audiovisual des de la posada en marxa dels nostres mitjans, hui els valencians i les valencianes podrem tornar a engegar la tele i sentir l’emoció d’haver avançat en drets i en democràcia”.

“Des de Compromís volem donar l’enhorabona a tots els que han fet possible el dia de hui, que no són altres que els cinc milions de valencians i valencianes que per fi recuperem una finestra pròpia amb la que projectar-nos al món”, ha conclòs el síndic Fran Ferri.