Bota al contingut principal

Compromís per Alacant ha lliurat aquest matí el seu tradicional guardó ‘Compromís i Foc’ a la Foguera Plaça del Mediterrani, que enguany, de la mà de l’artista Fede Molinero, ret homenatge a la lluita de la gent humil i treballadora per traure avant al seu barri amb esforç i dedicació.

El Portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha acompanyat el Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant a la trobada amb els responsbles de la Foguera per fer lliurament d’aquest guardó.

La coalició, a través de la seua sectorial Compromís per la Festa, ha volgut distingir d’aquesta manera la mirada crítica d’aquesta foguera, centrada en els problemes dels barris de la zona nord d’Alacant, els veïns del qual se senten sovint els grans oblidats de la ciutat.

Amb el ninot distingit per Compromís, es representa la gran necessitat d’aquesta zona per ser escoltada i rebre l’ajuda necessària per a millorar la qualitat de vida de la seua gent i l’estat dels seus carrers, places, habitatges, col·legis i comerços.