Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha assegurat que “les informacions que hem conegut hui sobre el pressumpte suborn de 500.000 euros de l’empresari Ortiz al Partit Popular és l’enèssim escàndol de la dreta valenciana. Instal·lar un trama corrupta sobre l’educació dels nostres xiquets i xiquetes i mercadejar amb les seues escoles és una nova mostra de la falta d’escrupols morals dels que només veien les institucions com a formes d’enriquir-se i perpetuar-se en el poder”.

“Només així -ha afegit el portaveu parlamentari de Compromís- s’explica que furtaren diners de l’educació. Mentrestant, els nostres xiquets i xiquetes estudiaven en barracons i el govern del PP imposava retallades tirant a milers de mestres al carrer. Una herència nefasta que l’actual govern del Botànic està treballant per a revertir, dotant de la dignitat que mereixen les nostres aules, i recuperant fins a l’últim dels mestres i professors”.

“Esperem que Ricardo Costa i altres exdirigents del PP tiren de la manta i arribem a conèixer tota la veritat. Esperem que els condemnats paguen pel que han fet i tornen els diners furtats. Però sobretot esperem que el Partit Popular no torne a dirigir l’educació valenciana perquè ja sabem el que passa quan ho fa: corrupció, barracons i retallades”, ha conclòs Ferri.