Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís a les Corts Valencianes, Mònica Àlvaro, s’enorgullix de les dades estadístiques sobre el treball dels grups parlamentaris que han facilitat les Corts Valencianes. En estes dades s’aprecia com Compromís encapçala la presentació de proposicions de llei, amb 28, durant estos tres anys que “demostren la voluntat de millorar dia a dia les condicions de vida del poble valencià a través de la faena parlamentària”.

Durant esta legislatura s’han aprovat proposicions de llei de Compromís i altres grups com la Llei de Plurilingüisme i la Llei d’Espectacles Públics, Activitats Recreatives i Establiments Públics i també s’està treballant en moltes altres com la Llei Electoral i la Llei de Contractes i Relacions Jurídiques Agràries. “Estes proposicions de llei naixen del diàleg amb els agents socials i, també, dels acords amb altres forces polítiques” assegura Àlvaro. De fet, afig, “no seria cap desgavell afirmar que estem al davant de la legislatura del diàleg i del consens”.

A les estadístiques que han fet públiques les Corts Valencianes, també s’hi aprecia que Compromís encapçala l’elaboració de proposicions no de llei de tramitació ordinària en comissió, amb 401. “Estes dades de proposicions no de llei, sumades a les proposicions de llei, evidencien el compromís del nostre grup parlamentari en millorar la vida dels valencians i valencianes a través de les xicotetes coses del dia a dia”.