Bota al contingut principal

El diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Paco Garcia, demana que “Delegació del Govern investigue l’assetjament dels feixistes a les llibertats democràtiques arreu del territori valencià”. El diputat de Compromís fa esta petició arran dels fets ocorreguts a la localitat de Paiporta (Horta Sud) on un grup de feixistes va assetjar l’alcaldessa Isabel Martín i els seus regidors, abans de la celebració d’un concert solemne de la Banda Primitiva en les festes municipals, arran la contractació d’un grup de música en valencià.

 

Sobre este fet Garcia ha volgut mostrar el seu rebuig a uns actes “intolerables en una democràcia avançada en la qual les llibertats han d’estar assegurades”. “L’expressió artística és un bé de la nostra societat i cap persona hauria de poder emmordassar un determinat artista, o a qui el contracta, perquè no està d’acord amb allò que expressen les seues obres”, afig referint-se al motiu de la protesta incívica que es va produir a Paiporta.

 

Per tot açò, Garcia també ha volgut manifestar suport a l’alcaldessa i els regidors i regidores de Paiporta en nom seu i de tot Compromís. “El nostre compromís amb la democràcia arreu de la nostra terra no és vista amb bons ulls per un reduït nombre de feixistes que duen un temps assetjant els nostres regidors i atacant les nostres seus amb l’única finalitat d’acovardir-nos. No ho aconseguiran i seguirem poble a poble, govern a govern, lluitant perquè el poble valencià tinga intactes les seues llibertats”, ha conclòs.