Anar directament a les notícies

Compromís confia que el PSOE permeta investigar les irregularitats del Castor

Publicat el en Medi Ambient

El Ple del Congrés votarà demà la creació d’una comissió d’investigació sobre el projecte Castor per a depurar les responsabilitats polítiques pertinents, a petició de Compromís i Unidos Podemos.

La diputada de Compromís, Marta Sorlí, ha celebrat que, per primera vegada, el Congrés es posicione en el tema i vote si vol que s’investigue o no: “Per fi els partits es llevaren la careta, veurem qui està del costat de la veritat, del medi ambient i dels pobles de Castelló i qui està tapant les seues vergonyes”.

Sorlí considera que la votació de demà és “històrica” per als pobles Castelló i confia que el partit socialista estiga a l’altura de les circumstàncies. “L’estafa de Florentino ens han costat molt cara a tota la ciutadania, ha sigut un frau permés pels anteriors governs que ens ha costat més de 2.400 milions d’euros i ha provocat centenars de microterratrèmols la costa de Castelló”, ha afegit la diputada.

Compromís espera que el Congrés done llum verda a la investigació i que, tan prompte com siga possible, es depuren les responsabilitats polítiques d’haver redactat un concurs públic per a adjudicar expressament la concessió del Castor a ACS, l’empresa de Florentino Pérez.