Bota al contingut principal

El Ple del Congrés votarà demà la creació d’una comissió d’investigació sobre el projecte Castor per a depurar les responsabilitats polítiques pertinents, a petició de Compromís i Unidos Podemos.

La diputada de Compromís, Marta Sorlí, ha celebrat que, per primera vegada, el Congrés es posicione en el tema i vote si vol que s’investigue o no: “Per fi els partits es llevaren la careta, veurem qui està del costat de la veritat, del medi ambient i dels pobles de Castelló i qui està tapant les seues vergonyes”.

Sorlí considera que la votació de demà és “històrica” per als pobles Castelló i confia que el partit socialista estiga a l’altura de les circumstàncies. “L’estafa de Florentino ens han costat molt cara a tota la ciutadania, ha sigut un frau permés pels anteriors governs que ens ha costat més de 2.400 milions d’euros i ha provocat centenars de microterratrèmols la costa de Castelló”, ha afegit la diputada.

Compromís espera que el Congrés done llum verda a la investigació i que, tan prompte com siga possible, es depuren les responsabilitats polítiques d’haver redactat un concurs públic per a adjudicar expressament la concessió del Castor a ACS, l’empresa de Florentino Pérez.