Bota al contingut principal

La diputada de Compromís per la circumscripció de Castelló en el Congrés, Marta Sorlí, ha instat al Govern que deixe circular de manera gratuïta a tots els vehicles per l’Autopista de Peatge 7 des d’Almenara fins a Vinaròs per evitar la circulació per vies menys segures mentre duren les intenses pluges.

La diputada de Compromís ha explicat que la mesura és “imprescindible i urgent” i li ha recordat al Ministre de Foment, Jose Luís Ábalos, que la gota freda ha provocat trams tallats en les carreteres CV-135, CV-148 i N-340, sent esta última una de les carreteres més perilloses de l’estat en condicions normals.

Per Sorlí: “Necessitem que el Govern seguisca l’exemple de la Generalitat i pose tot el que estiga a la seua disposició per garantir la seguretat de la ciutadania. No podem tolerar que l’empresa de Florentino faça el seu agost en situació d’emergència, tothom ha de poder circular de manera gratuïta per la carretera més preparada”.

Compromís ha informat, a través d’un comunicat, que la setmana vinent registrarà una Proposició no de Llei al Congrés perquè en cas d’alerta vermella esta mesura s’aplique instantàniament a qualsevol punt del territori espanyol.