Bota al contingut principal

El Síndic de Compromís a les Corts, Fran Ferri, ha assenyalat que “les últimes gravacions de l’ex comissari Villarejo, on queda clar que va alertar l’ex president de les Corts, Juan Cotino, sobre escorcolls de la policia relacionats amb Gürtel i Brugal, són una vergonya”.

“Estes converses deixen clar que mentre alguns es deixaven la pell per a lluitar contra la corrupció, com ara diputats de l’oposició, periodistes i fiscals, els corruptes del Partit Popular tingueren un topo dins de la policia i del sistema judicial que els donava informació de primera mà sobre les investigacions, amb ‘soplos’ de registres i, fins i tot, maniobres per a retardar la instrucció”.

“Des de Compromís creiem que esta trama demostra que les cloaques de l’Estat jugaven a favor de la corrupció. I considerem que des del PPCV han d’eixir de forma immediata a condemnar estes pràctiques de Villarejo com a protector de la seua corrupció, pràctiques més pròximes a la màfia que a una societat democràtica”, ha conclòs Fran Ferri.