Bota al contingut principal

La diputada i portaveu de Compromís en la Comissió de Sanitat a les Corts, Isaura Navarro, ha explicat hui que dins de les esmenes conjuntes als pressupostos autonòmics de 2019 “n’hem presentat una per tal que en cas que es produïsca la reversió del Departament de Salut de Dénia abans de la construcció del nou Centre de Salut de Pedreguer per la concessionària, que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública mantinga aquest compromís i garantisca que estes instal·lacions tan necessàries per a donar una assistència sanitària de qualitat siguen una realitat”.

Segons Navarro, “l’exigència que hi ha ara mateix que DKV construïsca el nou Centre de Salut, s’ha de traslladar a la Conselleria en cas de reversió. Perquè eixe Centre de Salut és necessari, perquè el Centre de Salut que està en funcionament està totalment obsolet, no està en condicions òptimes per a donar el millor servei a la ciutadania, com s’ha vist en els reiterats informes de la Conselleria i dels tècnics de l’empresa concessionària. Malgrat això, el centre nou està sense construir i les deficiències de l’antic sense resoldre’s”.

“Aleshores, el nou centre de salut és una necessitat objectiva, tant si està la concessionària com si hi ha una reversió i recau la responsabilitat  en la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Per això hem fet aquesta esmena als pressupostos de 2019, per garantir la futura existència del nou Centre de Pedreguer”, ha conclòs la diputada Isaura Navarro.