Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en les Corts, Fran Ferri, ha manifestat que “des de Compromís coincidim amb el President de la Generalitat que 2018 ha sigut un any molt positiu per als valencians i les valencianes. Però també som conscients que encara podem fer-hi més millores per a la ciutadania”.

Segons Ferri, “hem demostrat que des del Govern del Botànic és possible fer polítiques per a les persones mentre reduïm el gran deute que va deixar la nefasta gestió de la dreta. Els diners dels valencians han anat a allò que més importa: a millorar l’educació; a recuperar la sanitat pública, a la dependència; a acabar amb el copagament. I també hem aprovat lleis tan importants com la LGTBI i hem recuperat una televisió i una ràdio públiques en la nostra llengua, en valencià”.

“En este 2019 tenim tres reptes com a societat: lluitar amb totes les nostres forces contra la violència masclista; continuar exigint un finançament just, mane qui mane a la Moncloa; i, sobretot, evitar que torne la dreta corrupta a les institucions. Perquè volem que en 2019 continue millorant la vida dels valencians i valencianes”, ha conclòs el síndic Fran Ferri.