Bota al contingut principal

La diputada de Compromís en Les Corts, Isaura Navarro, s’ha reunit amb els representants dels treballadors i treballadores de Vodafone i Vodafone-Ono per a mostrar-los el suport del seu grup “davant l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) injust que estan patint de nou”.

“En estes empreses ja es va fer un ERO en 2015 amb que acomiadaren 1297 persones i ara en fan un altre per a acomiadar a 1198 treballadors amb la mateixa motivació, substituir el treball estable per treball precari. Estem davant d’empreses que tenen beneficis i així i tot fan EROs contra la plantilla”.

Segons explica Navarro “este ERO afecta especialment a la Comunitat Valenciana on el negoci d’estes empreses és més estable i productiu i on més van a acomiadar a treballadors de la plantilla, aleshores esta situació és mes vergonyosa encara”.

Estem davant d’una situació dramàtica perquè la incidència d’este tipus d’ERO afecta especialment als col·lectius més vulnerables com ho són les persones majors de 45 anys i les dones.

“Des de Compromís rebutgem este ERO i reclamem l’estabilitat laboral dels treballadors i treballadores de Vodafone i Vodafone Ono de la Comunitat Valenciana i de tot l’Estat. Per açò és urgent la derogació de la reforma laboral instaurada pel govern del PP que incentiva els EROs sense cap necessitat de les empreses que continuen tenint beneficis milionaris i només busquen guanyar més encara a costa de la precarització de les seues plantilles” , ha conclòs Navarro.