Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Isaura Navarro, ha mostrat hui la satisfacció del seu grup “perquè per fi hi haja un full de ruta marcat per resoldre el contracte de ressonàncies i el servei torne a ser públic”, després de conèixer l’informe del CJC sobre el personal de les ressonàncies.

Segons explica Navarro “este full de ruta ofereix seguretat jurídica al personal empleat en resoldre que sí que hi ha successió d’empresa i per tant la subrogació del personal és ineludible a la vista d’allò recollit tant en la normativa europea com en l’art. 44 de l’Estatut dels Treballadors”.

Per a la parlamentària de Compromís “és urgent abordar la reversió i deixar de prorrogar un contracte que està dessagnant a les arques públiques, que va deixar lligat Zaplana i que ha enriquit a les seues empreses amigues a costa de les arques públiques, tal com va assenyalar l’informe de la Sindicatura de Comptes”.

“Instem a la Conselleria de Sanitat a actuar de manera urgent per tornar a allò públic esta part de l’atenció sanitària que mai hagué de privatitzar-se, per tal d’oferir el millor servei possible amb personal suficient i qualificat i la seguretat necessària, a més de la maquinària actualitzada”, ha conclòs Navarro.