Bota al contingut principal

‘Imparables’ és el lema que Compromís utilitzarà per a la campanya de les eleccions valencianes i generals del pròxim 28 d’abril. La candidata a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra i el candidat al Congrés Joan Baldoví han presentat este matí en la seu de Compromís a València el que serà la imatge i el lema de campanya de la coalició.

Segons ha explicat Oltra “ens presentem a estes eleccions sabent que els valencians i valencianes mereixen viure millor, i ens comprometem a seguir treballant per a que això siga possible. I ens presentem sabent que tot el que hem treballat ha de continuar, que si torna la dreta a les institucions valencianes ens faran tornar al passat, a les retallades, a la corrupció i a la injustícia”.

“Per això demanem la confiança dels valencians i valencianes: per a què els canvis que milloren la vida de la gent siguen Imparables. Estem convençuts que eixa xicoteta revolució que iniciàrem en 2015 ja és imparable. Imparables com a conseqüència de la valentia. Imparables son els avanços en drets socials, Imparables són els feminismes, Imparables són els drets LGTBI, Imparables són XarxaLlibres i l’augment de beques menjador, Imparables són la protecció del territori i la mobilitat sostenible. Imparables són la lluita contra la corrupció i la transparència. Imparables són les polítiques que gràcies a Compromís s’han impulsat des de la Generalitat. Que ja ningú les podrà fer enrere. perquè són sòlides. Dignes. Justes. De la gent. Imparables és un lema que parla sobretot de la gent, dels valencians i valencianes. I la garantia que el canvi de 2015 és imparable és Compromís”.

“Davant els discursos de l’odi i la por –ha afegit Oltra- nosaltres apostem per una campanya que mobilitze amb altres sentiments l’alegria i l’estima. I amb arguments per convèncer la gent. Perquè estem convençuts que Imparables són les persones que ens voten. Que no tenen por. Que no es deixen intimidar. Que juntes, són capaços de tornar a fer història.

Per la seua banda Joan Baldoví ha assegurat que “hem sigut imparables durant estos anys quan des de Compromís hem demostrat al Congrés i el Senat que els valencians i valencianes som un poble digne, honest i treballador. Hem explicat a tota Espanya el que hem aconseguit a la nostra terra: acabar amb la corrupció del Partit Popular i posar en el centre de la política a les persones i el seu benestar. I hem treballat sense descans per a traslladar a l’Estat el que ja funciona a la Generalitat i als Ajuntaments valencians: acords plurals i estables de forces progressistes per a millorar la vida de la gent”.

“Però n’hi ha alguns que ens volen parar: En les últimes dècades, els valencians i valencianes hem rebut menys recursos dels que necessitem per culpa d’un model de finançament autonòmic que ens discrimina. No volem ser més que ningú, però tampoc volem ser ciutadans de segona. Volem un tracte just per a invertir més recursos en sanitat, educació, serveis socials i creació d’ocupació. Cal a Madrid una veu valenciana, nítida, valenta i decidida per a acabar amb esta injustícia. Només així serem imparables”.

“El pròxim 28 d’abril -ha afegit Baldoví- podem fer que les coses canvien i fer possible un grup parlamentari valencià potent amb més diputats i diputades que coneguen la realitat dels nostres pobles i ciutats, que entenguen els problemes que enfrontem en el dia a dia i que s’impliquen en buscar solucions. Serem imparables si tenim un grup que quan haja de prendre decisions no ho faça pensant en el que manen des de la seu del partit a Madrid o Barcelona, sinó que ho faça pensant en la vida dels 4.963.703 de valencians i valencianes. Un grup que defense els drets socials de totes i tots i plante cara a l’odi i la intolerància”.

Per a la realització d’esta imatge de campanya Compromís ha comptat amb l’agència de publicitat alacantina Utopicum. A nivell gràfic s’ha volgut traslladar un to convincent però a la vegada optimista, generant una imatge potent, però també simple. No és moment d’efectes, ni de poses, ni de somriures falses. És moment de complicitat, de tindre les coses clares, de no tindre por, i així ho han volgut reflectir també els responsables de la direcció d’art. D’una banda, s’utilitza una tipografia contundent en el titular, però a l’hora amable i moderna. Robusta, però vibrant. De l’altra, es juga amb els espais blancs en la composició.

Als cartells de candidats i candidates amb lema d’Imparables els acompanyaran cartells amb logo de Compromís en primeríssim primer pla, però també cartells de Mónica Oltra amb el lema ‘Presidenta’, que reflecteixen allò en que coincideixen les enquestes: un de cada tres votants valencians, un milió de persones, vol que Mónica Oltra siga la pròxima Presidenta de la Generalitat.