Bota al contingut principal

La candidata de Compromís al Congrés per València, Isaura Navarro ha explicat  hui que “des de Compromís vàrem plantejar una denúncia perquè la patronal dels col·legis concertats (FECEVAL) estava presumptament falsejant a treballadors i treballadores, dient que estes persones feien tasques de docents quan la realitat demostra que no era així, com ells mateix han declarat. I esta presumpta corrupció del sistema, el falsejament d’estos suposats docents pagats amb diners públics, es va produir durant el mandat com a consellera d’Educació de Mª José Català, qui és l’actual candidata a l’alcaldia de València pel Partit Popular”.

“És a dir, eixa persona és qui va permetre que la patronal tinguera, presumptament, gent alliberada gratuïtament per als seus propis interessos, per a fer allò que volgueren. Gent pagada amb els diners públics dels valencians i valencianes. I la responsabilitat política ha de ser assumida per la persona que estava al front de la Conselleria d’Educació que va permetre que tot això passara”.

“Cal insistir que eixa persona té noms i cognoms. Així que, a banda de perseguir judicialment a l’expresident de la patronal de la concertada i a totes les persones que se varen beneficiar d’eixa trama corrupta, des de Compromís també exigim responsabilitats polítiques i que demane perdó la persona que va permetre que tot això fora possible i ocurrira sota el govern del PP. Un fet que demostra que, com tantes i tantes vegades ha passat, la corrupció i el Partit Popular van lligats de la mà. A més a més, des de Compromís donem suport al treball desenvolupat per l’Advocacia de la Generalitat en la seua cerca per recuperar els diners malbaratats sota el govern del PP”, ha conclòs Isaura Navarro.