Bota al contingut principal

El síndic de Compromís a les Corts cap de llista de Compromís per la circumscripció de València, Fran Ferri, ha afirmat este matí que “amb l’emissió a À Punt del reportatge sobre el clan Blasco es demostra allò que sempre hem denunciat des de Compromís, que els dirigents del Partit Popular furtaven a mans plenes diners que havien d’anar a Cooperació, en este cas, o que havien d’anar a Dependència o a Sanitat”. 

Ferri, que ha destacat que “la informació emesa a À Punt és un gran treball periodístic fet per periodistes que han seguit durant molt de temps el tema”, ha afegit també que “és una vergonya que el Partit Popular pense que només amb demanar perdó és prou. Nosaltres el que volem és que tornen els diners i això és el que està fent el Consell on està Compromís, recuperar els diners de la Cooperació”.

“Exigim que el PP treballe no només per a demanar perdó, sinó que treballe per a fer que es puguen recuperar els diners, com fem des de Compromís. I sobre tot el que volem des de Compromís és no tornar a eixe passat de corrupció i de saqueig. En este sentit, ara estem batallant al Tribunal de Comptes per tal que es puguen recuperar també els diners que ens va costar a tots els valencians i valencianes la Fòrmula 1, en un rescat que va ser una ruïna per a tota la ciutadania valenciana”.

“Per tot això, crec que el 28 d’abril, que es voten eleccions generals i autonòmiques, els valencians i les valencianes ens juguem molt i ens haurem de preguntar com estàvem fa quatre anys i com estem ara mateix. Pense que la vida dels valencians i valencianes ha millorat en els últims anys, i volem que continue millorant en els pròxims quatre. Hem recuperat els nostres mitjans de comunicació i hem posat a les persones en el centre de la política acabant amb el saqueig del PP. I hem de recordar eixe passat on els valencians eixíem de la nostra terra i se’ns associava a la corrupció. Però amb este govern progressista hem demostrat que la corrupció no era valenciana sino del PP. Gràcies a la ciutadania vam expulsar al PP i la corrupció de les institucions. I estic segur que cap valencià i valenciana volen tornar a eixe passat de corrupció”, ha conclòs el candidat Fran Ferri.