Bota al contingut principal

El candidat a les Corts per Castelló, Vicent Marzà, s’ha reunit amb representants de la Fundació pel Llibre i la Lectura ( FULL) per a explicitar mesures destacades del programa de Compromís en la promoció del sector del llibre i el foment de la lectura.

En aquesta trobada, Marzà ha exposat el disseny d’un projecte que “es durà endavant si les valencianes i els valencians confien en Compromís per a governar la pròxima legislatura”.

El candidat a les Corts per Castelló ha anunciat que «amb el projecte ‘Tria un llibre’, els xiquets i xiquetes valencians de 6 anys tindran l’oportunitat d’adquirir a les llibreries valencianes de forma gratuïta un llibre de lectura» i ha continuat: “Amb això afavorim que les famílies s’acosten a les llibreries valencianes, incentivem la lectura dels xiquets i les xiquetes i animem a la lectura en l’àmbit familiar”.

Marzà ha detallat que “aquesta mesura se suma a totes le línies d’actuació que ja hem dut a terme durant aquesta legislatura a la Conselleria de Cultura mitjançant el Pla de Foment del Llibre i la Lectura, que hem impulsat junt a FULL”.

Pla de Foment del Llibre i la Lectura ‘Llegim, llegim, llegim’

Cal recordar que en l’actual legislatura, Vicent Marzà, com a conseller de Cultura, ha impulsat el Pla de foment del Llibre i la Lectura consensuat amb el sector i que “ha provocat no només un augment en les ajudes al sector, sinó el que és més important, un augment de la taxa de lectura per damunt de la mitjana espanyola. Hem passat del 58% al 61% de les valencianes i valencians que lligen”, ha conclòs Marzà.