Bota al contingut principal

Compromís ha arrancat esta nit la campanya per a les eleccions generals i autonòmiques del pròxim 28 d’abril en la plaça del Mercat de Russafa de València. L’acte ha comptat amb les intervencions de la candidata a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra; amb el candidat per València al Congrés, Joan Baldoví; el candidat a Les Corts, Fran Ferri; i amb l’alcalde de València, Joan Ribó.

La candidata Mónica Oltra ha afirmat que “des de Compromís encetem la campanya amb humor i amb amor perquè allò que tenim clar és que el canvi que va començar el 2015, gràcies al vot valent de milers de persones que produïren un canvi polític, necessari i molt desitjat en esta Comunitat, ha de seguir endavant. El canvi ha de continuar, ha de ser imparable. Ens sotmetem a l’examen que la ciutadania fa cada quatre anys, amb el cap ben alt i un somriure que ompli les urnes el 28A, havent millorat la vida de les persones. En estos moments les persones no han de triar entre omplir la nevera o medicar-se, no pateixen en setembre pensant d’on trauran els diners per comprar els llibres dels seus fills i filles perquè els tenen garantits, o les persones que tenen una dependència saben que el sistema està funcionant i que hem doblat el numero de les persones incloses al sistema”.

“Tenim clar que hem d’arribar a la gent que encara no hem arribat, perquè som conscients que en quatre anys no es poden solucionar 20 anys d’abandonaments. Falta molta gent a qui arribar i per això el nostre lema és ‘Imparables’, perquè amb el vot dels homes i les dones d’esta Comunitat el 28 d’abril serem imparables”.

D’altra banda, Oltra també ha destacat que des de Compromís “anem a treballar per a que els enemics de la democràcia no entren al nostre parlament, que ha de ser un lloc de forces polítiques democràtiques. Al parlament cabem tots aquells que defensem la democràcia. Els enemics de la democràcia que utilitzen les llibertats i el sistema democràtic per a destruir eixa democràcia i eixes llibertats, crec que estan millor fora dels parlaments. Compromís volem ser la línia de defensa de la democràcia en esta Comunitat”.

Així, centenars de militants i simpatitzants de la formació han compartit amb els candidats un sopar de pa i porta, en un acte festiu on també ha actuat el músic multidisciplinar Pepiu de Castellar, conegut per la seua contribució al món de la música tradicional valenciana. A més a més, l’arrancada de campanya de Compromís ha comptat amb la tradicional pegada de cartells que han realitzat els propis candidats.