Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha eixit al pas de les declaracions fetes hui per Francisco Camps amb motiu de la seua declaració davant la justícia en el cas de la corrupció que va suposar l’organització de la Visita del Papa a València en època del PP.

Segons Ferri “Camps està molt nerviós i amb raó perquè cada vegada està més prop que pague davant la justícia pel saqueig del PP a les arques públiques mentre ell era President de la Generalitat”.

“Se li acumulen els casos, al de la Visita del Papa pel que declarava hui, se li afegeix la petició de 7 anys de presó que ha fet hui l’Advocacia de la Generalitat pel cas de la construcció del circuït de la Fòrmula 1 i també té pendent el processament de l’Audiència Nacional per la peça del Cas Gürtel sobre els estands de Fitur”.

“Com sempre hem assegurat -ha afegit el portaveu parlamentari de Compromís-l’ex President Francisco Camps va ser el màxim responsable del saqueig perpetrat pel PP què partírem els valencians i valencianes davall el seu mandat, per això són tan importants els avanços judicials per aconseguir que es delimiten responsabilitats, però sobretot que es tornen els diners furtats”