Bota al contingut principal

“Més Compromís-Més País és l’antídot contra l’abstenció i la garantia del desbloqueig en la formació d’un govern progressista que sàpiga escoltar i acordar” ha assenyalat aquest matí a Alacant Ignasi Candela, cap de llista al Congrés de la candidatura.

Candela ha presentat en la seu de Compromís d’Alacant al costat de María José García (número 2 al Congrés) i Llum Quiñonero (número 1 al Senat) els eixos principals que la candidatura presenta com a credencials per als nous comicis del 10 de novembre.

“Alacant segueix vivint amb els pressupostos de Montoro i Rajoy, dels pitjors de la nostra història. Necessitem un govern que desbloquege el nostre dia a dia i aposte per una política últil, que siga estable i eficient, que antepose els interessos de les persones a qualsevol altre i que avance en mesures contra els preus desorbitats dels lloguers que ja patim a Elx, Oriola, Alacant i resta de ciutats. Necessitem un govern feminista i que impulse polítiques útils contra el canvi climàtic per a pal·liar els efectes de catàstrofes com la qual hem patit en el Baix Segura. I necessitem un govern que debloquege la situació d’infrafinançament que pateix la Comunitat Valenciana i que ens permeta avançar com a societat”, ha manifestat Candela.      

Assemblees del desbloqueig

Quiñonero ha explicat també que la coalició ha organitzat pel territori “les assemblees del desbloqueig, obertes per a aquells decebuts amb la política dels últims anys. Molta gent ens ha manifestat que vol una oportunitat per a participar i volem que sàpiguen que hi ha gent en primera línia que pensa com ells i se sent confusa davant aquelles forces que no han volgut o sabut pactar. Apostem per la política que crea espais de participació i aquesta és la candidatura que defineix a aquells que escolten, acorden i cerquen construir un projecte de progrés”.

Les principals assemblees se celebraran a Elx (dia 17 d’octubre), Alcoi (dia 21), Alacant (dia 22) i Benidorm (dia 23) i altres ciutats fins a l’arrencada de campanya, l’1 de novembre, dia de Tots Sants i en el qual la coalició celebrarà un esmorzar en la fira de  Cocentaina.