Bota al contingut principal

El candidat de Més Compromís – Más País, Joan Baldoví, ha catalogat la sentència comdemnatòria del Tribunal Suprem contra els líders polítics i socials del procés català com una sentència “desproporcionada que no aporta cap solució al problema polític en Catalunya. Hui no estem millor que ahir”

“Des de Compromís pensem que amb aquesta sentència es tanca una etapa estèril on la política ha estat absents. On els polítics han descarregar les seues responsabilitats en el jutges. Esperem que amb aquesta sentència finalitze l’època de la política inútil i done pas al temps de la política útil, aquella capaç de seure en una taula per a dialogar, tendir ponts i trobar solucions polítiques”.

Baldoví ha manifestat la seua preocupació davant els polítics que volen trobar rèdit polític de la crispació, i utilitzen les seues declaracions públiques per a encendre més el problema. “Ara més que mai cal moderació i diàleg per tal de trobar una solució política i no seguir cavant en l’abisme que ens separa”.