Bota al contingut principal

Més Compromís ha fet pública este dissabte la pàgina web ahoragobierno.com i ahoraespaña.com per a visibilitzar, mitjançant el lema de campanya del Partit Socialista, qui són les persones realment afectades per la irresponsable manca de voluntat de Pedro Sánchez de formar un govern progressista a l’Estat.

Per a Compromís, durant molts mesos s’ha posat per davant les sigles i els interessos partidistes a les necessitats de les persones, fent de la política un lamentable espectacle de ‘reality show’. “La política no es fa en twitter, ni als platós de televisió. La política útil és la que aconsegueix acords i governs de progrés que fan, com ha passat al territori valencià, que els llibres siguen gratuïts, que cada vegada més persones dependents cobren prestació, tindre la Llei LGTBI més avançada, o que es puguen implementar polítiques actives contra l’emergència climàtica”.

“Durant massa temps els egos han ocultat la realitat, i és que cada dia que passa sense un govern progressista a l’Estat, més persones pateixen la reforma laboral del PP, no s’implementen mesures contra la precarietat laboral, no es blinden les pensions i les CCAA veuen com es bloquegen els fons per a sufragar l’educació, la sanitat o els serveis socials”.

D’aquesta forma, Més Compromís vol posar en valor la necessitat de comptar amb forces progressistes que entenguen la gran responsabilitat davant la ciutadania que té tindre representació al Congrés.