Bota al contingut principal

El síndic de Compromís, Fran Ferri, ha criticat hui les declaracions del líder del PP, Pablo Casado, qui ha demanat la intervenció de la Generalitat Valenciana per part del govern central esgrimint l’incompliment del dèficit establert.

Per a Ferri ‘amb estes declaracions el PP torna a evidenciar-se, una volta més, com un partit anivalencià, un partit que ataca frontalment els interesos del valencians i valencianes’.

‘És de tindre molt poca vergonya obviar que som la comunitat autònoma pitjor finançada i més maltractada de tot l’estat per a fer unes afirmacions totalment fora de lloc. El PP només se’n recorda de la nostra situació financera per manipular la realitat, una situació que és fruit de dècades d’infrafinançament i manca d’inversions, que s’ha vist agreujada per unes lleis d’estabilitat del PP que obvien l’anomalia que patim i han sorgit d’una reforma de l’article 135 de la Constitució per part del PP i PSOE que ha afectat greument els drets de la ciutadania per afavorir els bancs”.

‘Des de Compromís aprofitem estes desafortunades declaracions de Casado per a reclamar, per enèsima vegada, la necessitat d’una reforma urgent del sistema de finançament i que mentre esta reforma es produeix s’apliquen mesures transitòries que palien el maltracte financer que patim’, ha conclòs Ferri.