Bota al contingut principal

El grup parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes està realitzant una trobada este cap de setmana a Chiva per a planificar-ne i estructurar el treball i l’acció política per al pròxim any. En este sentit, el Síndic de Compromís a les Corts Valencianes ha declarat que “mentre les dretes intenten dividir i fer el mal, nosaltres vertebrem el territori amb la figura del diputat comarcal”.

Esta figura consistirà a establir un diputat de referència per a cada comarca a través del qual poder vehicular les demandes de cada poble i ciutat del territori valencià. Ferri ha explicat que “amb esta figura, cadascuna de les 34 comarques comptarà amb un representant directe en el parlament valencià que s’encarregarà de traslladar les diferents inquietuds i necessitats”. Segons Ferri, “l’objectiu de Compromís és treballar des de la proximitat per a millorar la vida de totes les persones, visquen on visquen i parlen la llengua que parlen”.

El Síndic i els portaveus del grup parlamentari han visitat Chiva on han mantingut una reunió amb l’alcalde de la localitat, Emilio Morales, i regidors i regidores de la coalició. La jornada parlamentària, que s’inicià divendres de vesprada i acabarà diumenge al matí, ha comptat amb la participació dels diputats i diputades, així com del personal tècnic del grup parlamentari en diverses activitats formatives i de planificació del treball polític per als pròxims mesos.