Bota al contingut principal

El Síndic de Compromís a Les Corts, Fran Ferri, ha fet hui una valoració sobre els avanços en la investigació del cas Erial, que està aprofundint en lel modus operandi d’esta trama de corrupció dirigida per Eduardo Zaplana, amb nombroses connexions amb destacats membres del Partit Popular com Juan Cotino o Rafael Blasco.

Una causa judicial a la qual Compromís ha aportat informació a Fiscalia sobre les irregularitats de la privatització i venda de les ITV per part del govern del PP que presidia Zaplana.

Per a Ferri “el sumari del cas Erial confirma el que portem denunciant des de fa anys. El Partit Popular va convertir la privatització de les ITV en una gran trama de corrupció. Primer les va regalar als seus amiguets, després va doblar les tarifes i finalment es van repartir les mordides. Milions i milions d’euros que hem pagat els valencians i valencianes amb les tarifes més altes de l’estat”.

“Per això és una molt bona noticia que el Consell del Botànic estiga treballant per a recuperar les ITV i fer-les públiques. Després de dècades de governs corruptes per fi tenim un govern al servei dels valencians i valencianes que amb bona gestió ha deixat enrereuna època en que només es governava per a propiciar el negoci del PP i dels seus amiguets”, ha conclòs Ferri.