Bota al contingut principal

El Síndic de Compromís a Les Corts, Fran Ferri, ha mostrat hui el suport de la seua formació a la petició oficial que ha fet la Generalitat Valenciana demanant al govern central que se suspenga el treball presencial no essencial com a mesura més eficaç per contindre els contagis per coronavirus.

Segons ha assenyalat Ferri “ningú ha explicat encara com ajuda a la lluita contra el coronavirus que esta setmana milers de persones hagen d’anar a treballar en sectors no essencials. Molts experts estan demanant reforçar el confinament per aplanar més ràpidament la corba de contagis”.

“Així que com considerem que la salut ha d’estar per damunt de tot creiem que el govern central hauria d’ampliar les mesures per combatre el coronavirus suspenent tot aquell treball presencial que no siga considerat essencial”.

Finalment el portaveu parlamentari de Compromís ha volgut llançar un missatge d’ànim a la ciutadania que està patint les dures conseqüències de la pandèmia i d’agraïment a tots els treballadors i treballadores que des dels centres sanitaris i altres serveis bàsics estan en primera línia aportant la seua vàlua per a eixir el més prompte possible d’esta situació.