Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mònica Àlvaro, ha realitzat una petició de documentació, a través de Les Corts, per a conèixer les prescripcions facultatives i els seus expedients derivats, que portaren als responsables municipals de les localitats de Sant Joan de Moro, Catí i Les Useres a realitzar test massius de coronavirus a través, principalment, del laboratori d’una dirigent del Partit Popular de Vila-real.

Segons explica Àlvaro “tal i com regula la Conselleria de Sanitat qualsevol realització de proves diagnòstiques de detecció de la Covid19 estan subjectes a la prescripció d’un facultatiu. Després de conèixer que alguns ajuntaments governats pel PP de les comarques de Castelló estan realitzant proves PCR massives amb un laboratori privat d’una militant del PP a costa de les arques municipals volem conèixer l’expedient d’estes proves diagnòstiques”.

Per a la parlamentària de Compromís “s’ha de saber sota quin criteri es van fer les prescripcions i especialment per què van acudir a este laboratori en concret”, Fragón Ibérica, del qual és responsable la vicesecretaria del PP de Vila-real, Beatriz Serra.

“No ens refiem gens ni miqueta del Partit Popular i volem llum i taquígrafs sobre esta despesa de diners públics i sobre tot sobre les actuacions que tenen a vore amb la salut de les persones”, ha conclòs Àlvaro.