Bota al contingut principal

“El PP no pot continuar entenent la política com un instrument en el seu propi benefici. Tornem a veure exemples de com PP, urbanisme i corrupció van de la mà. És intolerable”, ha manifestat la portaveu adjunta de Compromís en Les Corts, Aitana Mas, després de conèixer-se la detenció d’un empresari rus i un regidor del PP de Benidorm amb motiu de la operación anomenada com el major colp policial en Espanya a la màfia russa de l’última dècada.

“Una societat madura com la valenciana ja va dir basta a aquestes pràctiques fa 6 anys. El caciquisme no té cabuda en la política valenciana, que aparten a aquelles persones que no entenen la política com un servei públic en benefici de la col·lectivitat”, ha assenyalat Mas.

En aquest sentit, el portaveu de Compromís en la diputació d’Alacant, Gerard Fullana, ha reclamat que prenga mesures a Juanfran Perez Llorca, coordinador general del Partit Popular d’Alacant i alcalde de Finestrat, municipi també de la Marina Baixa i veí de Benidorm. “La corrupció s’ha de tallar de colp. El nivell d’escàndol de les corrupteles a la comarca és altíssim. Als ressons de la Gürtel se suma ara el blanqueig de diners russos. Fins ara ens tenien acostumats al fet que es representaren a si mateixos en negociacions fosques amb empresaris que volien optar a la contractació pública. En aquesta ocasió han pujat el nivell, i ja actuen com els representants en les nostres costes i administració de la màfia russa”, ha assenyalat Fullana.