Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, reclama al Govern que negocie la proposta de decret de reforma laboral amb els socis d’investidura: “És una profunda equivocació que el PSOE vulga traure aquesta reforma laboral amb Ciutadans”.

“Si finalment la reforma laboral tira avant amb el suport de Ciutadans s’haurà establit un precedent perillós, ja que el que eixe partit vol és que no es toque ni una coma i que no s’avance ni un pam més en els drets dels treballadors. Per contra, això sí que es pot fer si el Govern negocia amb forces progressistes, a través d’acords al marge del decret de la reforma laboral, modificant en altres lleis i convenis”, ha explicat Baldoví.

Compromís va anunciar ahir que valora el vot favorable i l’abstenció en la votació de la setmana vinent per a no fer “descarrilar” la reforma laboral: “No podem tornar a la reforma del PP, el Govern té marge, per l’esquerra, per a recuperar els drets dels treballadors que es van perdre amb la reforma laboral de Mariano Rajoy”.