Bota al contingut principal

La síndica de Compromís en Les Corts, Papi Robles, ha volgut traslladar el suport del grup parlamentari “a tot el personal sanitari, en especial als i les professionals de l’Hospital Doctor Peset de la ciutat de València que, este cap de setmana, han patit els insults i les agressions verbals d’un grup reduït de persones propagadores de teories de la conspiració concentrades a la porta”.

“És una vergonya que, després d’haver-se deixat la pell durant tota la pandèmia, ara hagen d’aguantar estes actituds tan indesitjables. El personal sanitari ha de saber que una amplíssima majoria dels valencians i valencianes els agraïm la seua tasca salvant vides”.

“Per això, des de Compromís reclamem a la Delegació del Govern que actue per a garantir que els i les pacients puguen descansar en les seues habitacions sense soroll. I que metges, metgesses, infermeres i infermers puguen fer la seua faena sense insults ni agressions verbals. A més a més, en els propers dies presentarem una iniciativa al parlament valencià per donar suport tant a professionals sanitaris com a les persones que estan tractant-se i recuperant-se d’una malaltia”, ha conclòs la síndica Papi Robles.