Bota al contingut principal

La cafeteria de la Casa de la Cultura de Dénia ha sigut escenari de l’acte “un café obert amb Raquel Tamarit”, on l’actual titular de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat ha pogut explicar les polítiques més importants realitzades en el municipi i a la comarca de la Marina Alta.

A l’acte, al qual han assistit personalitats de la coalició com Rafa Carrió, candidat a l’alcaldia del municipi, s’han destacat importants inversions des de la cartera d’Educació actualment en mans de la coalició valencianista.

Més de 100 milions d’euros d’inversió en infraestructures educatives a la Marina Alta, una decidida aposta per la Formació Professional amb el nou Centre Integrat d’FP Gent de Mar en el port de Dénia o el nou Conservatori en la capital de la comarca són alguns dels projectes més destacats.

CURARTS, arts als hospitals.

A més, Tamarit ha volgut anunciar el que considera un dels projectes més il·lusionants de Compromís per al govern que es forme després dels pròxims comicis: CURARTS

“Un projecte que conjumina cultura i qualitat assistencial amb el qual pretenem portar programació cultural estable i permanent en tots els centres hospitalaris públics valencians” ha explicat Tamarit.

Així, ha detallat que des de la coalició treballen en un programa “on el cinema, les arts escèniques, la música i la lectura entren als hospitals demostrant que la cultura és el millor acompanyament dels pacients i familiars que passen llargs períodes en els centres de salut”.

Tal com ha destacat, aquesta proposta sorgeix de l’acte de la coalició fa dues setmanes en el qual Joan Baldoví, juntament amb la famosa oncòloga Anna Lluch i altres participants, van posar de manifest la importància de la cultura i de la música en la recuperació dels pacients, “especialment dels més xicotets”.