Bota al contingut principal

La síndica de Compromís a Les Corts, Papi Robles, ha exigit que l’ex-consellera d’Educació i actual portaveu del PP, María José Catalá, done explicacions per les noves informacions publicades sobre la privatització per part del PP de la universitat on-line VIU, segons les quals el seu valor es va duplicar només un mes després de la seua venda.

Segons assenyala Robles, “Catalá no ha sigut capaç de donar cap explicació coherent de per què va malvendre esta universitat com a consellera i per què, anys després, ha acabat contractada per eixa universitat. Però ara coneixem que a més, degut a un procés iniciat mentre la universitat encara era pública, l’aprovació de noves titulacions va duplicar el valor de la mateixa. Així l’empresa a la que es va transferir un patrimoni que era de tots els valencians i valencianes encara va guanyar més amb esta acció opaca del govern del PP”.

Per a la síndica, “tot açò demostra que el PP era i és sinònim de corrupció. Sabíem que van malvendre un servei públic per un preu sis voltes inferior al seu cost, però ara coneixem que la dimensió d’esta malifeta encara és més gran”.

“El que tenim ben clar és que la societat valenciana no vol tornar a eixe passat de corrupció, opacitat i tractes de favor que tant de mal ha fet a la nostra terra” ha conclòs Robles.