Bota al contingut principal

El candidat de Compromís a la presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, ha presentat este dijous en roda de premsa la que serà la seua imatge de campanya per a les pròximes eleccions autonòmiques del 28 de maig, que sota el lema ‘Per tot el que importa’ reivindica la importància de la política de proximitat com a millor eina per a solucionar els problemes i les necessitats de la ciutadania valenciana. 

“És un lema que condensa la manera que tenim de fer política des de Compromís, una política feta des d’ací i coneixent bé els problemes i les preocupacions de la ciutadania. Una política en positiu pensada a aportar propostes i solucions, en definitiva, una política que siga útil a les persones”.

Baldoví ha destacat que la diferència entre Compromís i la resta de candidatures és que “mentres uns estan interessats en què en esta campanya es parle de coses que passen lluny d’ací, concretament a 300km, nosaltres estem centrats en allò que veritablement es decideix este 28 de maig”.

“Perquè el que importa és continuar millorant els nostres serveis públics i defensar drets, el que importa és aconseguir un finançament just que ens permeta donar un salt qualitatiu a la nostra sanitat pública. El que importa és garantir una vivenda digna i aturar als fons especulatius. El que importa és continuar millorant les dades de l’atur i generar llocs de treball de qualitat. El que importa són les nostres empreses, la defensa del camp valencià, aconseguir un millor servei de transport públic i seguir impulsant polítiques de lluita contra l’emergència climàtica. En definitiva, donar un impuls al projecte del Botànic amb noves idees i energia, i per això vull ser President, per  aconseguir un Botànic més reivindicatiu davant el govern central i més ambiciós en les seues polítiques” ha conclòs Baldoví.

Per la seua part, la portaveu de Compromís, Àgueda Micó, ha explicat com estarà dissenyada esta campanya de proximitat que ja en precampanya ha aconseguit que Baldoví haja pogut participar en més de 160 actes diferents.

“L’objectiu és arribar als 1.000 actes de proximitat fins el 28M. 1.000 actes que serviran no només per a explicar el que hem fet sinó sobretot per explicar tot el que queda per. Eixa és la diferència del nostre projecte amb altres: la gran presència que tenim al territori i la nostra manera de fer actes oberts en places i carrers”.

A més, Micó ha desvelat les dades principals dels actes de centrals de  campanya:

  • Divendres 12 maig acte central a Castelló
  • Dissabte 13 de maig acte central a Alacant
  • Dijous 18 de maig acte central a Elx
  • Diumenge 21 de maig acte central a València.

Per altra banda, la portaveu de Compromís ha avançat que Joan Baldoví obrirà campanya a Alacant amb Aitana Mas i els candidats de les comarques del sud i tancarà a la ciutat de València acompanyant a l’alcalde Joan Ribó. A més, es realitzaran diferents actes sectorials i altres amb format especial, com ara la gala “En Confiança” que es celebrarà el pròxima dilluns 8 de maig sobre el programa d’entrevistes de Joan Baldoví que durant les seues dos temporades s’ha parlat amb personalitats tan diverses com Manuela Carmena, la cantant Samantha, l’activista Noah Higón o la prestigiosa oncòloga Anna Lluch.