Bota al contingut principal

El candidat a President de la Generalitat, Joan Baldoví, junt al cap de llista per Castelló, Vicent Marzà i la també candidata a Les Corts, Verònica Ruiz, han participat este matí a la capital de la Plana en l’acte ‘Política no apta per a adults’ en què Compromís ha posat el focus en les mesures per millorar la vida de les persones joves.

Baldoví ha assenyalat que “tot el que importa als i les joves és el que ens importa a Compromís. Les propostes de les persones joves són transversals, per això per en la pròxima legislatura atorgarem més ajudes per a l’accés a la vivenda, millorarem el transport públic, per fer-lo més barat però també més ràpid, invertirem en més psicòlegs per a atendre la salut mental i avançarem en la lluita contra el canvi climàtic”.

Entre estes propostes el candidat de Compromís ha volgut destacar la posada en marxa d’una renda bàsica d’emancipació per a la joventut valenciana, “una eina que considerem que serà fonamental per a què les joves puguen desenvolupar el seu projecte de vida”.

“Eixe és una de les mesures d’un paquet més ample amb què de manera decidida fomentarem vies per a facilitar l’accés a l’habitatge com a instrument d’independència vital, en especial de les persones joves, però també d’altres col·lectius vulnerables al greu problema en esta matèria que estem patint”, ha conclòs Baldoví.