Bota al contingut principal

El candidat a la Presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, ha anunciat hui, en l’Acte Central de Campanya d’Elx que en la pròxima legislatura, dins de les mesures que s’impulsaran de suport a les famílies les ulleres seran gratuïtes per a xiquets i xiquetes en edat escolar i persones amb pocs ingressos.

“Així mateix també ens comprometem a garantir dentistes gratuïts per a les persones amb pocs ingressos i a acordar amb el sector tarifes reduïdes i revisions gratuïtes per a xiquets i xiquetes de fins 14 anys”.

En l’acte que ha comptat amb les intervencions de la cap de llista per Alacant, Aitana Mas, la candidata a l’Alcaldia Esther Díez i el diputat al Congrés de Más País, Íñigo Errejón, Baldoví ha assegurat que “Des de Compromís estem parlant en esta campanya de tot el que importa. I el que importa a molts valencians és el que costa adquirir unes ulleres i les dificultats econòmiques per accedir a un dentista”.

Hi ha més de 92.000 xiquets i xiquetes valencianes que tenen problemes visuals i no se poden permetre comprar unes ulleres. Això connecta amb problemes a l’escola, dificultats per a aprendre o mals de caps, “per això des de la Generalitat contribuirem a reduir els gastos que han d’afrontar les famílies i garantir que tots puguen tindre ulleres o accedir al dentista, tinguen els diners que tinguen”, ha conclòs Baldoví.