Bota al contingut principal

El candidat a la Presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, ha anunciat hui a Torrevella que la pròxima legislatura les persones majors que ho necessiten comptaran amb una plaça residencial garantida a menys de 30 minuts de sa casa o accés a un centre de dia a 20 minuts com a màxim de sa casa.

Baldoví ha assegurat que “cada vot a Compromís treballarà des del primer dia per a seguir millorant la vida de les persones. Ho hem demostrat en estos anys en els que des de les conselleries de Compromís, primer de la mà de Mónica Oltra i després d’Aitana Mas, hem multiplicat per tres la inversió en polítiques socials. Polítiques per a xiquets i xiquetes, per a joves, per a persones depenents i persones majors”.

“Però som conscients que encara queda molt per fer. I per això ens comprometem a augmentar la inversió per a què ens els pròxims quatre anys, les persones majors disposen de places residencials i centres de dia ben prop de sa casa”.

“Compromís ha demostrat que és garantia de polítiques per a les persones i ho hem fet possible fins i tot amb menys ingressos que la resta. I per això, mai ens cansarem de reivindicar un finançament just per a poder arribar encara més lluny. Volem liderar el Botànic per a què siga més reivindicatiu davant el govern central, més ambiciós i més valent en les seues polítiques”, ha conclòs la seua intervenció Baldoví.