Bota al contingut principal

El candidat a President de la Generalitat, Joan Baldoví, ha explicat este matí a Castelló que “per a Compromís és una prioritat lluitar contra el canvi climàtic i en això és clau canviar la manera que tenim de moure’ns. Usar menys el cotxe i usar més el transport públic”.

El candidat ha incidit en què “són molts els municipis que no tenen cap alternativa de transport públic i per a ells volem posar en marxa el transport a demanda, que es combine amb el transport públic i que els permeta arribar on necessiten”.

Per a Baldoví “tot el món ha de tindre dret a arribar a la faena o a la universitat en transport públic. Tant els que viuen en ciutats de la costa com els que viuen en els pobles d’interior”.

A més de posar en marxa un sistema integrat de transport públic a demanda per a les zones rurals, Compromís planteja redefinir les línies de transport públic en tot el territori per a millorar les freqüències, reduir el temps de viatge i connectar totes les poblacions, estudiant les diferents plataformes per a cadascuna d’elles.

“Per a lluitar contra el canvi climàtic cal donar alternatives al cotxe privat i això és en el què ens bolcarem la pròxima legislatura”, ha conclòs el candidat.