Bota al contingut principal

El síndic de Compromís, Joan Baldoví, ha registrat la creació d’una comissió d’investigació a les Corts Valencianes per a clarificar quins han sigut els motius que han provocat el caos al procés d’adjudicació de places docents per al curs 2023-2024.

La coalició valencianista vol saber si s’han respectat els criteris establits en la normativa o si s’ha produït algun tipus de manipulació manual dels llistats facilitats pel programari informàtic i qualsevol altre extrem relacionat amb el considerable retard en la resolució de les incidències produïdes.

Baldoví considera que en només uns mesos el PP i Vox han acabat amb el prestigi d’una Conselleria que era la “punta de llança” del govern valencià: “A dos dies de l’entrada de milers de docents a les seues escoles, encara continuen resolent-se incidències en l’inici de curs més caòtic de la història. I davant açò, en lloc de reconéixer les errades el govern de PP i Vox s’ha espolsat la responsabilitat amb excuses de mal pagador”.

“Si el PP i Vox no impedeixen esta comissió, sabrem si s’ha manipulat el sistema d’adjudicació, sabrem què ha fallat i sabrem qui són els responsables d’este caos que hem viscut les últimes setmanes”, ha conclòs el diputat de Compromís.