Bota al contingut principal

Amb el procés d’adjudicacions més caòtic dels últims anys encara latent, esta setmana s’ha conegut la denuncia de directors i directores d’escoles infantils públiques per la retallada de personal docent respecte dels darrers tres cursos previst per la conselleria d’Educació. En concret, es retallarà el segon mestre d’infantil en estos centres. Este primer pas afectarà a 50 centres valencians.

En els últims tres cursos i amb l’impuls que va donar el govern de Botànic a l’educació infantil s’havia sumat un segon/a mestre en les escoles públiques d’infantil, fet que a dia de hui la conselleria no ha inclós en l’acord i en cap suplement d’este acord marc. 

En aquest sentit el portaveu d’Educació de Compromís a les Corts Valencianes, Gerard Fullana, ha avançat que el seu grup registrarà una pregunta per indagar sobre els motius pedagògics que han portat a prendre esta decisió. “Preguntarem quin és el motiu pedagògic de deixar de dotar del personal necessari a les escoles infantils públiques, defensarem cada euro que el Botànic dedicava a l’educació dels nostres fills i filles”, ha destacat Fullana.