Bota al contingut principal

Compromís ha denunciat hui la situació dels diferents càrrecs del Botànic que encara no han sigut cessats de les seues responsabilitats per part del govern del Partit Popular i Vox. En esta línia ha anunciat que presentarà a les Corts una bateria de sol·licituds de compareixença dels càrrecs del Botànic que estan patint esta situació.

Per a Joan Baldoví, portaveu de Compromís, “és indecent que, 53 dies després de la seua investidura, el govern de PP i Vox encara no hagen nomenat càrrecs importants del seu govern i obliguen als càrrecs del Botànic a continuar en els seus llocs. Estem parlant d’un autèntic segrest polític de persones per culpa la deixadesa i la falta de previsió del govern de Mazón. Es demostra que tenien moltes ganes de manar, però poques de gestionar.”

“En alguns casos, com el dels responsables d’emergències, ja han hagut de fer front a situacions tan complicades com la temporada d’incendis d’estiu o l’últim episodi de DANA amb una pre-emergència per fortes pluges. Tot això mentre els consellers de PP i Vox no busquen substituts per gestionar”, ha afirmat Baldoví.

Segons Baldoví “estes persones estan demostrant una gran responsabilitat continuant amb el seu treball. Un comportament que contrasta amb la enorme irresponsabilitat de Mazón i de tot el seu govern. Per això i com a mesura de pressió demanarem la compareixença a les Corts dels càrrecs del Botànic que estan patint esta situació sense precedents per a que puguen dir la seua”.