Bota al contingut principal

Compromís ha denunciat hui l’incompliment de la llei d’Incompatibilitats i la llei del Govern Valencià per part del president de la Generalitat i del seu vicepresident, Vicente Barrera. Així mateix, la coalició ha anunciat que presentarà una denuncia davant l’Agència Antifrau per tal de fer complir la normativa i que s’investigue si el vicepresident ha de retornar els diners públics percebuts indegudament tal i com estableix la llei d’Incompatibilitats.

Per a Joan Baldoví, portaveu de Compromís, “és molt greu que el president Mazón accepte amb tanta tranquil·litat que el seu vicepresident estiga administrant set empreses mentres forma part del Consell. Açò va en contra de la Llei d’Incompatibilitats i de la Llei del Govern Valencià que marca molt clarament que Barrera està en causa de cessament. I per molt que els pese a PP i Vox la llei és igual per a tots i s’ha de complir des del primer dia. La llei diu que la condició de conseller és incompatible amb l’exercici de qualsevol activitat professional o mercantil”.

“Per això des de Compromís portarem el cas a l’Agència Antifrau i exigirem que el vicepresident de Mazón torne els diners públics si és que els ha ingressat de forma indeguda. Això és el que diu la llei i això és el que ha de complir” ha afirmat Baldoví.

“Es tracta d’un nou episodi de caos del Consell de PP i Vox. Un Consell caracteritzat per les ocurrències, la falta de treball i ara, també, per l’incompliment de la llei. Mazón està incomplint la llei per a protegir al seu vicepresident i això és inacceptable” ha conclòs Baldoví.